لیست اختراعات آسيه سلاجقه
استفاده از راه هاي مختلف براي مقابله با تانن در بسياري از حيوانات مصرف كننده جيره¬ي حاوي تانن، با توجّه به مكانيسم هاي فيزيولوژيكي مورد اشاره بديهي است. به دليل نبودن مكانيسم هاي سم زدايي در مرغ، اثرات منفي مصرف جيره هاي حاوي تانن، به كرّات مشاهده شده است. از اين رو ساير روش هاي سم زدايي مورد توجّه زيادي قرار گرفته است. روش¬هاي فيزيكي سرد بيشتر شامل خيساندن، شكستن و يا آسياب، خُرد، رول و پِلت كردن دانه هاي خشك است. در فرآوري فيزيكي گرم بيشتر از آب و حرارت به صورت توﺃمان و يا حرارت تنها براي فرآيند كردن دانه استفاده مي شود. استفاده از آب و حرارت، سبب تغيير شكل و متورّم شدن بلورهاي ساختماني ذرّات نشاسته مي گردد. اين گونه تغييرات در ساختمان نشاسته ي دانه ي غلّات، باعث افزايش هضم نشاسته توسطّ ميكروبهاي دستگاه گوارش و آنزيم هاي پانكراس مي شود. ميزان كاربرد حرارت مرطوب به علاوه ي كاهش اندازه ي ذرّات دانه، از نظر فيزيكي داراي اثر بيشتري نسبت به فرآوري ساده است. فرآوري فيزيكي گرم عمدتاً شامل فليك كردن با بخار، ميكرونيزاسيون ، حرارت دادن مستقيم و پلت كردن در حرارت زياد مي باشد. با توجه به اين كه هيچ كدام از روش-هاي مذكور در كاهش اثرات ضد تغذيه¬اي و مسموميت¬زايي تانن موجود در مواد خوراكي موثر نبوده¬اند لذا در اين پژوهش از روش¬هاي پيشرفته نانو تكنولوژيكي مانند نانوساختارها استفاده شده است.
موارد یافت شده: 1